Режисьор е майсторът Лука ГуаданиноЦенителите на киното следят с интерес

...
Режисьор е майсторът Лука ГуаданиноЦенителите на киното следят с интерес
Коментари Харесай

Нова версия на класиката „Suspiria“



Режисьор е майсторът Лука Гуаданино


Ценителите на киното наблюдават с интерес римейка на една емблематична хорър класика, която в един миг също беше подготвяна от Дейвид Гордън Грийн, само че той беше сменен от майстора Лука Гуаданино. Става въпрос за хорър шедьовъра от 70-те години на предишния век „ Suspiria “ („ Суспирия “) на легендата Дарио Ардженто.
 s9_3  s9_1  s9_2
От Amazon Studios ускориха промоцията на новата версия на „ Suspiria “ на CinemaCon, където показаните фрагменти от кино лентата са били в действителност отблъскващи и са провокирали същински възторг. В Интернет изплува и първия формален постер, който също впечатли с естетиката на минимализъм. Ето го и сюжета: „ През 1977 година младата американка Сузи Баниън отпътува за влиятелното танцово учебно заведение Markos Tanz Company в Берлин. Тя идва тъкмо когато една от членовете на трупата – Патриша, е изчезнала при мистериозни условия. Докато Сузи реализира необикновен напредък под управлението на революционния артистичен шеф на трупата мадам Бланк, тя се сприятелява с друга танцьорка, Сара, която споделя съмненията си, че възпитателките и самата натрупа крият мрачна и ужасна загадка. “

Режисьор на „ Suspiria “ е Лука Гуаданино („ I Am Love ”, „ Голямото плисване ”, „ Призови ме с твоето име “), а сюжетът е дело на Дейвид Кайганич, по класиката на Дарио Ардженто. В основните функции са Дакота Джонсън, Тилда Суинтън, Клои Грейс Морец, Миа Гот, Джесика Харпър и други.

Премиерата на „ Suspiria “ е тази есен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР