победи Япония с 3:0 (25:14, 25:21, 29:17) в първия си

...
победи Япония с 3:0 (25:14, 25:21, 29:17) в първия си
Коментари Харесай

България постигна чиста победа срещу Япония в Лигата на нациите

победи Япония с 3:0 (25:14, 25:21, 29:17) в първия си мач от третия уикенд на Лигата на нациите в Осака. Упехът на възпитаниците на Пламен Константинов бе изцяло залужен, като превъзхождаха противника си през целия дуел.
През първия гейм България държеше напълно самодейността и допуснахме едвам 5 неточности. През втория гейм имаше миг, в който домакините имаха лека преднина, само че тя бързо бе продоляна след положителни офанзиви от страна на " лъвовете " и неточности от японците. Единственото по-голямо усложнение за националите ни бе в третия сет, когато трябваше да извърнат резултата в своя изгода, а в края му демонстрираха темперамент и се възползваха от петия мачбол, който им обезпечи чиста победа. В събота, 9 юни, националите ни ще играят против тима на Италия, който по-рано през днешния ден отстъпиха трагично на Полша с 2:3, до момента в който Япония ще излезе против " Дружина полска ".
ПРЕДИ МАЧА
България има и съществени кадрови проблеми - навън за мача са Георги Братоев и Тодор Скримов, а трайно контузени са Цветан Соколов, Теодор Тодоров и Николай Николов. Това не дава доста мотиви за оптимизъм, изключително против идващите ни съперници - Италия и Полша.

МАЧА МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ ТУК
До момента в 6 мача българският отбор реализира едвам две победи. Селекцията на Пламен Константинов претърпя проваляне и в трите си мача пред родна аудитория.
Двубоят ще се играе в Осака и стартира в 13,10 българско време. Можете да следите срещата НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР