„Отсега започваме подготовка за местни избори 2019г. Няма да чакаме

...
„Отсега започваме подготовка за местни избори 2019г. Няма да чакаме
Коментари Харесай

Нинова заръча на активисти: Отсега мислете за кандидат за кмет на София. Моделът кумгейт трябва да бъде разбит!

„ Отсега започваме подготовка за локални избори 2019г. Няма да чакаме последния миг. Очакваме градската организация да изготви мощна стратегия за София с оферти за решения на наболелите за столичани въпроси с превоза, Топлофикация, концесията на водата, презастрояването и зелена София. Нека тази стратегия да бъде съответна и ясна. Направихме две национални срещи с нашите кметове и общински ръководители. До локалните избори би трябвало с тяхна помощ да изготвим напълно нов закон за локалното самоуправление и локалната администрация, който да сложи на друга основа връзките страна и общини. ", това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Отсега мислете за претендент за кмет на София. Моделът кум гейт в общините би трябвало да бъде разрушен. Това не е битов въпрос, а проблем на държавността. Резултатът от изборите във Вълчи дол и Трън е разследване и от този модел. Той не е израз на свободния избор на хората. Млади във Вълчи дол ми споделиха, че аплайват за работа в локалните администрации и дружно с молбите им дават заявления, че стават членове на ГЕРБ, другояче няма да ги позволен. Възрастни ми се оплакаха, че щом гласоподават за нас, ще им спрат топлия обяд от обществената кухня.


Победите, с които се кичат, са резултат от напън, боязън и платен избор. Имаме огромна задача-да освободим народа си от това задължение и да му осигурим спокоен и свободен избор и да избират по вътрешно разбиране, а не под опасност.” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на среща на управлението на столичните социалисти с над 600 ръководители на Основните партийни организации на левицата в София.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР