Отборът на Дженоа започва да се представя все по-добре в

...
Отборът на Дженоа започва да се представя все по-добре в
Коментари Харесай

В Дженоа доволни от прогреса при новия треньор

Отборът на Дженоа стартира да се показва все по-добре в Серия А. Футболистите на Давиде Балардини завоюваха 7 точки в последните 3 мача, а вчерашният триумф против Каляри с 1:0, бе извънредно значим за „ грифоните “ в борбата им за оцеляване.

Генуезци нямат позволен гол към този момент в 3 следващи срещи, а положителната работа, която прави новият управител се регистрира от всички в клуба. Балардини неотдавна размени на поста Роландо Маран, а съгласно вратаря на Дженоа Матиа Перин това е било вярното решение в този миг. „ Аз познавам чудесно Балардини, и знаех, че той ще промени нещата.

Напоследък играем все по-добре и резултатите ни не са инцидентни. Възвърнахме си желанието за победа, настроението в тима е отлично.

При Маран като че ли загубихме жаждата си за победи, нямаше я упоритостта, нещо ни липсваше. За страдание, нормално по този начин се случва във футбола, когато не спечелиш няколко мача и треньорът е отговорен за всичко. Радвам се, че в този момент сме на правия път, само че ни чака още доста работа “, показа някогашният пазач на Ювентус.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР