Онкоболната Теодора Маджарова, която бе заминала за процедури при световноизвестен

...
Онкоболната Теодора Маджарова, която бе заминала за процедури при световноизвестен
Коментари Харесай

Събраха се парите за болната от рак българка в Бразилия, Теодора се прибира у дома



Онкоболната Теодора Маджарова, която бе отпътувала за процедури при знаменит медиум в Бразилия, само че положението й ненадейно се утежни и никоя самолетна компания не искаше да се ангажира с превозването вкъщи, се завръща в България.

В помощ на 32-годишната жена беше открита и дарителска сметка, по която към този момент са събрани малко над 30 хиляди евро. Парите са задоволителни за превозването на Теодора у нас. Полетът ще бъде обезпечен от турската болница Анадолу, като се чака Теодора и фамилията да се приберат в края на седмицата.

"В последните няколко часа получихме нова оферта за превозване до Истанбул посредством посредничеството на медикъл асистант компания, която работи в съдействие с турските авиолинии. На 4 май бихме могли да се качим на самолета за Истанбул, в случай че всичко е наред и в случай че е рекъл Господ ", заяви пред Bulgaria ON AIR брачният партньор на Теодора - Александър Русанов.

Новата оферта за превозването на Теодора е за към 30 хиляди евро - съвсем на половина по-малко от в началото оповестеното предложение от френска компания. Той добави, че има много механически елементи за доуточняване и е в непрекъсната връзка с представители на компанията. На борда на самолета би трябвало да има здравно съоръжение и медицински екип.

"Външно министерство и персонално министър Екатерина Захариева се зае да ни помогне за превозването от Истанбул до София. Искам да изкажа голяма признателност към всички в България и от целия свят, които за два дни събраха повече от половината в началото оповестена сума. Благодаря на всички, които оказват помощ да се приберем у дома ", сподели още Александър.

Необходимата сума към този момент е събрана, а околните краткотрайно преустановяват набирането на средства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР