Нова експертиза по делото за смъртта на Милен Цветков Смъртта

...
Нова експертиза по делото за смъртта на Милен Цветков Смъртта
Коментари Харесай

Кристиан е шофирал с поне 98 км/ч при катастрофата


Нова експертиза по делото за гибелта на Милен Цветков

Смъртта е била неизбежна за журналиста

Кристиан Николов, обвиняем за гибелта на журналиста Милен Цветков, е карал сега на злополуката с най-малко 98 километра в час. Не е открит и спирачен път. Това демонстрира експертиза, показана през днешния ден в Софийския градски съд, където се гледа делото за трагичния случай на Великден през 2020 година

Автомобилът на Николов - джип “Ауди”, който е с много огромна маса и при злополуката се е получила доста огромна кинетична сила, от която колата на Милен Цветков изхвърчала на метри. Тялото на Милен Цветков пък било мощно притиснато сред шофьорската седалка и кормилото. От това е настъпило в началото отчасти, а в следствие и цялостно скъсване на аортата към сърцето на журналиста. Започнал кръвоизлив, който за минути притиска сърцето и стопира неговата активност, е заключението на медиците. Според тях при тези контузии, гибелта е била безусловно неизбежна и няма общо с навременната или ненавременна първа здравна помощ.

На правосъдното съвещание в четвъртък експертиза сподели, че в кръвта на Кристиан е имало три типа опиати по време на злополуката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР