Николаос Цитиридис е поредното известно лице в родния хайлайф, което

...
Николаос Цитиридис е поредното известно лице в родния хайлайф, което
Коментари Харесай

Вкараха Цитиридис в кофти схема и той избухна мощно с думите...

Николаос Цитиридис е следващото известно лице в родния елит, което е непозволено употребявано за прилъгване на балъци в схеми за вложения с криптовалута. Крайната спекулация за измамниците е събирането на персонални данни.

" Нещата излизат отвън надзор, да ви кажа - не съм биткойн милионер, не съм рекламно лице на тази скица за измами, не влагам във валута и не запознат съм крипто и не, не ви споделям да инвестирате в това, каквото и да е " написа водещият в профилите си в обществените мрежи след следващият вик за финансов съвет от почитател, който получи.

Водещият предизвестява хората да не се доверяват на сходни схеми, с цел да не се окажат с празни банкови сметки. „ Пиша в резултат на това, че ми писаха стотици хора, само че не да ме предупредят за тоя безумен спам, а с цел да ми желаят още финансови препоръки. Ако бях биткойн милионер щях ли да работя по 14 часа дневно, 6 дни в седмицата, БЕ? На профила ми написа, че да се информираш от интернет е като да пиеш вода от пожарен кран “, кара се Цитиридис във виртуалното пространство, написа „ България Днес “.

Водещият не пропусна шеговито да сложи тематиката в предаването си за измамите, свързани с имената на известни български персони.

„ Ако инцидентно сте попаднали на публикация във фейсбук, в която написа, че аз, Юли Вергов, Васил Божков и доста други, сме станали милионери от криптовалута, апелирам ви, разберете, че това е машинация. Аз не съм милионер, Юли Вергов не е милионер, едни 20 лв. не му стигат, само че въпреки всичко не е, Васил Божков не е..., от биткойни не е, от биткойни не е “, добави Цитиридис.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР