Никол Станкулова набеди Гала, че е живяла по времето на

...
Никол Станкулова набеди Гала, че е живяла по времето на
Коментари Харесай

Станкулова смята, че Гала е живяла по времето на Хитлер - slava.bg

Никол Станкулова набеди Гала, че е живяла по времето на Хитлер и концетрационните лагери Аушвиц освен това по националния ефир. Красивата синоптичка несъзнателно потвърди правотата на националната сентенция "Три пъти мери, веднъж режи ", напомняща на хората, че би трябвало добре да сортират думите си, преди да ги изрекат.Светлооката красавица, изявяваща се и като ко-водещ в "На кафе ", позволи сериозна неточност, заслужила ѝ остри упреци от страна на екипа на предаването. В рамките на шоуто самата тя разкри, че са ѝ се разкрещели в слушалката поради проявената несъобразителност.

Една от разискваните тематики в епизода бяха нацистките концентрационни лагери "Аушвиц " и "Бирхенау ", основани по времето на Адолф Хитлер. Никол незабавно се впусна в пояснения, изтъквайки, че е запленена от събитията в тази част на историята, макар че в никакъв случай не е била там.
"Има някаква мистичност. По-различно е, вие не го усещате по този начин, Гала, тъй като сте го претърпели ", изрече Станкулова, без да намерения по какъв начин ще бъде разтълкувано казаното от нея

Съвсем естествено, реакцията на 53-годишната ѝ колежка не закъсня и момент.

"Не, аз по това време не съм живяла, не съм го претърпяла ", отвърна ѝ стремително русокоската.

След това светлооката красавица опита да поправи недоразумението, като акцентира, че не това е имала поради.

"Дори и цялата тази ера до 89-а година. Това пък за нас таи някаква мистичност и ни е далечно ", приключи тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР