Не мога да повярвам, че колега адвокат се обижда от

...
Не мога да повярвам, че колега адвокат се обижда от
Коментари Харесай

Адвокат докладва тв водеща във Фейсбук - нарекла го културен

" Не мога да допускам, че сътрудник юрист се наскърбява от похвали от жена " - сподели пред другари водещата на юридическото предаване Темида. " Приятели ми споделиха, че ме е докладвал от комплекси, боязън и беззащитност, само че от кой момент комплиментите са толкоз стресиращи душeвността " - чуди се юристката по обучение -

" Публично се оправдавам на сътрудника юрист и давам обещание, че повече в никакъв случай няма да го назовавам " културен човек ", въпреки всичко не желая да го карам да се усеща трагичен от моето благо отношение, психолози споделят че, на някои хора добротата не им понася ". Заради докладването на юриста, Нина Хамилтън ще е блокирана три дни от ФБ. Публикуваме и оригинала на поста, който е довел до дейностите на Манчев.

" Правя едно социологическо изследване: скъпи фб другари видя ли ли сте на другояче не тъпи хора по какъв начин интелектуалният им багаж във ФБ внезапно спада? И нещо отвън по-горният ми въпрос да кажа: през днешния ден сътрудника юрист Delyan Manchev под мой коментар на стената на Гергана Паси (убедена съм, че като нейн другар знае, че семейството й Паси не й е по рождение), съобщи, че семейството ми Хамилтън е отговорна за заблуждението ми по отношение на усещането ми на света (както й да е, всеки има право на мнение), още по-важното, което ми сподели сътрудника Манчев е, че е обиколил 120 страни, и точно този факт е довел до това, че той е високо културен. Наистина се възхитих на сътрудника, доста се зарадвах на неговите интернационалните достижения и нямаше по какъв начин да не го поздравя за триумфите му, по тази причина под неговият пост написах, че за мен е голяма наслада и чест да срещам културни хора като него. Колегата взе, че ме блокира! Явно е отишъл да полее насладата ми... (ваша Нина Хамилтън - постоянно вярваща в положителното у хората) "
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР