В Регионалната здравна инспекция, на Самоводската чаршия и пред голяма

...
В Регионалната здравна инспекция, на Самоводската чаршия и пред голяма
Коментари Харесай

Великотърновска област е в тъмночервената зона



В Регионалната здравна ревизия, на Самоводската чаршия и пред огромна комерсиална верига във Велико Търново през днешния ден работят имунизационни пунктове. От началото на седмицата в региона хората със приключен имунизационен цикъл се усилиха с 0,6 % и доближиха 18,41 на 100 от популацията над 12-годишна възраст.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация във Велико Търново одобри протестна декларация, с която упорства дружно с ограничаващите ограничения и въвеждането на зеления документ браншът да бъде компенсирансъс 100% от осигурителния приход за личния състав и 50% от оборотите за същите месеци от 2019 година.

На изключително общо заседание хотелиерите и ресторантьорите във Велико Търново желаеха от страната гратисен интервал за въвеждането на зеления документ и нови компенсационни ограничения за сектора, уточни ръководителят на регионалната конструкция на БХРА Петър Стефанов.

Ако страната не удовлетвори настояванията, браншът упорства за цялостен локдаун за три седмици за цялата страна и предизвестява за митинги с блокиране на активността на разнообразни държавни институции, затваряне на пътища и палаткови лагери.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР