Най-новото предложение в търговската мрежа на VIVACOM е новият таблет.

...
Най-новото предложение в търговската мрежа на VIVACOM е новият таблет.
Коментари Харесай

Новият таблет Lenovo Tab P11 Pro вече е във VIVACOM в комплект с клавиатура и електронна писалка

Най-новото предложение в комерсиалната мрежа на VIVACOM е новият таблет. Той се предлага на цена от 53,98 лева на месец с проект i-Traffic XXL+.

Таблетът е моден и стилен, отличава се с изчистен, съвременен дизайн, и е съвършен избор за работа и развлечение. За в допълнение улеснение се предлага в композиция с преносима, ултра тънка клавиатура и електронна химикалка.


Lenovo Tab P11 Pro разполага с 11.5 инчов OLED екран и резолюция 2560x1600 пиксела за оптимално преживяване в портретен и пейзажен проект. Високата му продуктивност е обезпечена от мощния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 730G, като има 6 GB RAM and 128 GB вътрешна памет. В допълнение таблетът е оборудван с издръжлива батерия с потенциал 8600 mAh, която обезпечава 15 часа работа без зареждане.

Предимства на устройството са отличната картина с богати елементи и зашеметяващият тон от четирите представителя JBL с Dolby Atmos.

Lenovo Tab P11 Pro е стилен и комфортен, има алуминиев корпус и тежи едвам 490 грама. Разполага със датчик за пръстов отпечатък и поддържа лицево различаване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР