Над 1000 лева може да достигне възнаграждението на един преброител,

...
Над 1000 лева може да достигне възнаграждението на един преброител,
Коментари Харесай

Над 1000 лева възнаграждение за преброител

Над 1000 лв. може да доближи възнаграждението на един преброител, оповестиха от Националния статистически институт. Той набира към 5 000 преброители и контрольори, с цел да попълни нужният екип. Кандидатите могат да подават документи до 10 юни в Общината, към която желаят да положат труд.

Един преброител би могъл да създаде приблизително към 400 лв., в случай че дава отговор единствено за един преброителен сектор, изясняват от националната статистика. Това е сумата, в случай че се допусна, че 50% от популацията в този сектор се преброи електронно.

Максималната натовареност на преброителите може да бъде три сектора, като преди да пристъпят към работа, те ще минат еднодневно образование и ще им бъдат издадени специфични карти за легитимация. От своя страна всеки човек ще може да се обади в националната статистика, с цел да научи името на преброителя, който ще го посети.

От 7 до 17 септември ще е електронното броене, а сред 18 септември и 3 октомври ще бъде обходът на адресите.

Преброителите имат право на прелиминарен обход, с цел да се срещнат с района и да преценяват времето си. Те ще имат право да позвънят на вратата ни от 8.00 до 20.00 часа всеки ден, в това число в събота и в неделя
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР