Мая Манолова за пореден път доказа, че е лице на

...
Мая Манолова за пореден път доказа, че е лице на
Коментари Харесай

Бомба! Вижте какво показват официалните регистри за Мая Манолова!- документи



Мая Манолова за следващ път потвърди, че е лице на задкулисието, което действително и дърпа конците. Същата разгласи, че е основала гражданска самодейност, която обаче липсва като регистриран индивид в правния мир.

По-интересно е, че зад Манолова застават искрено компрометирани лица, някои, от които се употребяват със затихващата си популярност. Един от тези е някогашния състезател Таню Киряков, който през годините безусловно унищожи федерацията по спортна пукотевица, която се оказа, че е обслужвала само и единствено неговия персонален интерес.

Запознати напомнят за кокошкарските му осъществявания за подправени фактури от Приморско, посредством които Киряков е източвал федерацията за сякаш извършени спортни лагери. Името на Киряков бе забъркано и с групата на "Килърите ", само че евентуално на Манолова и трябват тъкмо такива цивилен "защитници ".

Друго забавно лице застанало зад Мая Манолова е Бисер Манолов, който бе във фонда за гарантиране на влоговете. След банкрута на КТБ лъсна цялата несръчност на Манолов като финансист, защото фонда се оказа без пари и се наложи да взима заем от страната, с цел да извърши законовите си функционалности по погашение на обезпечените влогове на вложителите на КТБ.

Същия трябваше съгласно специалисти да е в пандиза дружно с виновните лица, само че очевидно добре се отчел, с цел да се прави в този момент на цивилен бранител. Цялата скица доста наподобява на тази на смукачите от "Спаси София ", която журналиста Димитър Байрактаров след свое следствие направи на пух и прахуляк, а към днешна дата към този момент всички знаят, че острието на смукачите Борис Бонев е следващата патерица на ГЕРБ в СОС.

Проверка на Би Нюз в формалните регистри откри, присъединяване на Манолова в забавни субекти, само че не и в индивид "Изправи се БГ ", какъвто тя разгласи:



От регистъра ясно се вижда, че Мая Манолова прави своята адвокатска активност със седалище и адрес на ръководство в град Кюстендил. От данните ѝ в регистъра лъсва и нейната връзка със Социалистическата партия, от която тя се разграничи, макар, че получи точно от нея най-сериозната си поддръжка.



Видно е, че Манолова е към момента повече обвързвана с Кюстендил, от където идва и прозвището ѝ "Сестра Галева " около избягалите от правораздаването мутри братя Галеви, които Манолова обслужваше преди този момент. Интересно да ви напомним по какъв начин тъкмо Мая Манолова е "Защитавала " жителите съгласно обява на юрист Десислава Филипова:
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР