Летящите таксита на Airbus и Audi трябва скоро да се

...
Летящите таксита на Airbus и Audi трябва скоро да се
Коментари Харесай

Германия ще тества концепцията на Airbus и Audi за летящи таксита




Летящите таксита на Airbus и Audi би трябвало скоро да се трансфорат в освен това от добре звучаща идея. Германското държавно управление даде зелена светлина за осъществяване на проби на летящи таксита в Инголщат, родния град на Audi. Министърът на превоза Андреас Шойер счита, че самостоятелните транспортни средства съставляват едно „ ново измерение на мобилност” и основават „ голяма възможност” за фирмите да работят върху технологии за летящи коли.

Засяга няма информация по кое време тъкмо ще стартират тестванията, въпреки че това ще зависи по кое време фирмите ще могат да основат функционален първообраз.

Този ход идва в основен миг за Airbus и Audi. Uber продължава създаването на своето летящо такси в проучвателен център в Париж, което подтиква неговите немски съперници и те да се развиват в тази тенденция. Дори и да отнеме повече време на машините да доближат небето, към този момент се поставят съществени старания, с цел да се осъществя планът. А това на собствен ред усилва възможностите някой ден да извикате летящо такси, с цел да стигнете до мечтаната от вас дестинация.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР