Журналистът Димитър Байрактаров направи потресаващи разкрития защо е било спряно

...
Журналистът Димитър Байрактаров направи потресаващи разкрития защо е било спряно
Коментари Харесай

Слуга на мафията ли е Евроком?



Журналистът Димитър Байрактаров направи потресаващи разкрития за какво е било спряно предаването им от Евроком. При деликатен прочит на написаното можем да зададем и обоснован въпрос- „ Слуга на мафията ли е Евроком? “. Вижте какво написа журналиста:

„ През последните дни доста хора ми звънят или ми пишат на персонални с един единствен въпрос- „ Защо бе спряно от „ Евроком “ на 19.11.2019 година предаването „ Бареков и Байрактаров без цензура “? “. Добър въпрос.

Не очаквайте да ви описвам жълти истории. Ще се опитам да служа си единствено с обстоятелства. Предаването ни бе единственото, което оферираше проверяваща публицистика и следствия, засягащи, както ръководещите, по този начин и опозицията.

Именно ние бяхме тези от които потегли сагата с апартамент гейт, показвайки първокласния апартамент на Каракачанов, точно ние бяхме тези, които разследвахме паспортната мафия дружно с интернационален екип от публицисти, след което последваха арести, точно ние бяхме тези, които разследвахме дотациите на партиите и по какъв начин милиони левове от тях потъват във компании на партийни вождове.

В следствие „ Шоуто на Слави “ доразви тематиката и партийните дотации станаха 1 лев. Ние бяхме тези, които започнахме още през април 2019 година следствие за вноса на отпадък и идната водна рецесия, а основни настоящи лица в това съществено следствие бяха министри и зам.-министри от Вътрешна македонска революционна организация, а както към този момент знаете и лица от олигархията и мафията.

Кадрите от това следствие останаха на компютрите на „ Евроком “ и не ми бяха върнати, евентуално са унищожени. Дни преди да бъде спряно предаването без предупреждение ми се споделяше, че министър с името Краси желае от Евроком да назоват цената за прекъсването на предаването ни! На 19.11.2019 година една от тематиките на предаването щеше да бъда вносът на отпадък и кой е виновен за това безсрамие?!

Днес си давам сметка за какво предаването беше спряно с един SMS! След 19.11.2019 година в „ Евроком “ не е изработен нито един сериозен материал против Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ, Каракачанов и Валери Симеонов, нито един път не бяха поканени представители на майки на деца с увреждания? Подчертавам, че техните митинги бяха идея на нашето предаване и самия аз съм взел участие като жител в доста от тях.

По този мотив лицето В.Симеонов съобщи пред камерата на Диков, че няма да дава изявленията за „ Евроком “, до момента в който Бареков и Байрактаров имат предаване в тази телевизия. Реакция от малкия екран никаква. Всъщност, реакцията е, че седмица преди да бъде спряно предаването единия от притежателите на „ Евроком “ съобщи пред екипа на предаването, че е станал общински консултант и в коалиция с партиите на Валери Симеонов и Каракачанов, а другия притежател подметна, че май ще би трябвало да стопират предаването ни.

След прекъсването на предаването ни Валери Симеонов дава драговолно изявленията за „ Евроком “ и няма нито един сериозен материал против него и Каракачанов. Сега считам, че към този момент сами можете да си извършите изводите за какво бе спряно предаването ни!

Можете да си извършите изводите и дали публицистиката в „ Евроком “ е свободна и за какво нашият продуцент плащаше да вършим свободна и без цензура публицистика! Лично аз смятам, че в „ Евроком “ към този момент няма свободна публицистика, само че това си е мое мнение! “
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР