Известният руски и американски журналист Владимир Познер коментира руската ваксина,

...
Известният руски и американски журналист Владимир Познер коментира руската ваксина,
Коментари Харесай

Действа ли руската ваксина



Известният съветски и американски публицист Владимир Познер разяснява съветската ваксина, която беше записана преди броени дни. Изказването си водещият, чиято майка е французойка, направи в личния си уебсайт „ Познер Online “.

Той отговори на многочислени въпроси от читателите си, които питаха дали това не е следващото голямо предпочитание на управляващите в Кремъл да бъдат първите в света, които са постигнали триумф в битката с ковид.

Според Познер самият факт, че имунизацията е била показана от съветския президент, значи че е нещо съществено.

Путин може да бъде упрекнат в доста неща, само че би трябвало да се признае, че той не приказва празни приказки, не е човек, който ще разреши да се трансформира в посмешище, счита Познер и прибавя, че вероятно президента е получил несъмнено гаранции от съветските учени.

Ваксината против COVID-19 беше записана на 11 август под името “Спутник V “ и стартира произвеждане 4 дни по-късно. Първите имунизации ще са за медицинските служащи, които се усъмниха в успеваемостта й. Очаква се всеобщо да бъде пусната през януари. Според руснацитеи тя построява имунитет за две години.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР