Изненадващ трансфер подготвя Лудогорец! Според румънското издание Диги Спорт, разградчани

Изненадващ трансфер подготвя Лудогорец! Според румънското издание Диги Спорт, разградчани ...

Изненада! Лудогорец обявява нов до часове, взима южноафрикански национал


Изненадващ трансфер подготвя Лудогорец! Според румънското издание "Диги Спорт", разградчани ще подпиша договор с голямата звезда на местния гранд Динамо Букурещ - Мей Малянгу.

Медията дори твърди, че южноафриканският национал е на базата на "орлите" и минава задължителните медицински прегледи. Когато те приключат и ако всичко при тях е наред, той ще подпише договор, съобщава още телевизията.

Информацията гласи още, че двата клуба са си стиснали ръцете на трансферна сума от 500 хил. евро.

Динамо е искал първоначално пет пъти повече за звездата си, но тъй като е в тежък финансов колапс и спешно му трябват средства, е склонил на доста по-ниската сума.

Мей Малянгу е в румънската столица от септември 2016 г. Той се подвизава като централен халф и в периода си при "кучетата" винаги е бил твърд титуляр. За тях е записал 78 мача с 6 гола. Той е на 29 години.

Преди да дойде в Румъния е играл в Швеция между 2008 и 2014 г. с екипите на Хелзингборг, Гьотеборг и Хеслехолм. После отива в Турция в тима на Коняспор, а от там отива в белгийския Сент Трюиден, преди да отиде в Динамо. За националния отбор на Южна Африка има 16 мача и 2 гола.

Източник: gol.bg