Иван Гешев покани Бойко Рашков на работна среща. Преди това

...
Иван Гешев покани Бойко Рашков на работна среща. Преди това
Коментари Харесай

Гешев покани Рашков на работна среща


Иван Гешев предложения Бойко Рашков на работна среща. Преди това в кабинета на основния покурор за диалог бяха новоназначените шефове на ДАНС и ГДБОП. Вътрешният министър разгласи още нощес, че двамата били привикани на разпит в прокуратурата, с цел да им се окаже напън. В отговор от ведомството на Гешев разпратиха известие, в което се споделя, че срещите били общоприети и работни като са обсъждани тематики към съдействието сред службите и прокуратурата. Уточнява се още, че срещата с шефа на ДАНС Пламен Тончев е била по негово искане, от държавното обвиняване разгласиха и фотография.

" Главният прокурор изрази убеденост, че ще бъде продължена и трайно откритата процедура сред прокуратурата и ДАНС по противопоставяне на нарушаванията, свързани с политическите права на жителите ", написа в известието на прокуратурата.

Подобно е наличието и на известието за срещата на Гешев с новия шеф на ГДБОП Калин Стоянов, което също е съпроводена от фотография.

Малко преди оповестения митинг против Иван Гешев от 19.00 часа през днешния ден, на уеб страницата на прокуратурата се появи известие, в което се споделя, че основният прокурор е изпратил покана до вицепремиера и вътрешен министър Бойко Рашков за провеждането на работна среща.

" С оглед нуждата от продължение взаимоотношението сред изпълнителната и правосъдната власт, в частност прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, бих се радвал да проведем работна среща ", се показва в писмото на Гешев до Рашков. Казва се още, че " единствено с общите старания на обособените управляващи могат да бъдат реализирани мечтаните от българските жители резултати, а точно дейно противопоставяне на престъпността ".

" Считам, че обичайно положителната взаимна активност сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи в границите на нормативно откритите пълномощия ще бъде надградена и доразвита, каквито са и упованията на българското общество ", приключва писмото на Гешев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР