Има възможност Министерството на отбраната да предостави три или четири

...
Има възможност Министерството на отбраната да предостави три или четири
Коментари Харесай

Каракачанов дава „Кугъри“ за медицински цели


Има опция Министерството на защитата да даде три или четири хеликоптера „ Кугър “ на здравното министерство за медицински цели. Това стана ясно от думите на военния министър Красимир Караканачов в утринния блок на БиТиВи. Той разясни, че здравното министерство би трябвало да реши дали тези машини ще свършат работа. Да се види и цената, на която ще би трябвало да се преоборудват, дали е преференциално или е по-добре да се купят нови.

Ние сме заявили нашата подготвеност. Армията има три задачи – първата е отбраната на териториалната целокупност на България. Втората са съюзническите задължения и третата е в помощ на популацията. Така че сме подготвени да осъществим и тази трета задача и я изпълняваме постоянно, сподели Каракачанов.

Вицепремиерът разяснява и идните парламентарни избори. Критикува президента, че е избързал да каже съответна дата, а по-късно е почнал съвещания. Според него и трябвало да стане противоположното.

На въпрос допустима ли е коалиция сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ за идните избори, той съобщи, че към момента не е обсъждано сходно нещо.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР