Gambrinus Beer Bar е добре известна територия за любителите на

...
Gambrinus Beer Bar е добре известна територия за любителите на
Коментари Харесай

3 бара с характер



Gambrinus Beer Bar е добре известна територия за феновете на бирата. Сервират много внушително многообразие от чешки бири в компанията на вкусни салати и тънки мезета. Открит през 2006 година, той е едно от обичаните места на солунчани. Атмосферата му носи бохемския дух на старите чешки бирарии и непосредствеността на гръцкия метод на развлечение.



Cheval е мястото за пиянство, вечеря и развлечение измежду леко халюцинационен фон. Както подсказва името му (Cheval от френски „ кон “), тематиката е добре застъпена посредством многочислените елементи в интериора. В тази постмодерна среда човек може да се почуства добре, без значение дали ще избере бара на първия етаж или лаундж зоната с подправената камина на втория етаж.



Otto e Mezzo на крайбрежния бул., чието име е въодушевено от едноименния филм на Фредерико Фелини от 1963 година, съчетава индустриалните детайли в интериора с винтидж занимателни елементи. Храната и напитките са самобитен средиземноморски фюжън, който преплита традициите на хранене и развлечение на Гърция и Италия. Ще ви поднесат на дървена дъска защити мезета, които да засилят удоволствието от бирата в горещите дни.

Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР