Филаделфия продължава да показва израстването си с всеки изминал мач

...
Филаделфия продължава да показва израстването си с всеки изминал мач
Коментари Харесай

В процес на действие: 7 поредни победи за Сиксърс

Филаделфия продължава да демонстрира израстването си с всеки минал мач и записа седма поредна победа след 116:105 вкъщи против тима на Орландо. Сиксърс се оправиха с Меджик след нов ослепителен мач на младите си звезди Джоел Ембийд и Бен Симънс, а по всичко проличава, че отборът на Брет Браун ще даде всичко от себе си, с цел да се задържи в плейофната картина до края на постоянния сезон.

В момента Филаделфия е на седмо място на Изток с 32 победи и 25 загуби, а шестия Милуоки (33-25), както и четвъртия и петия - Вашингтон (34-25) и Индиана (34-25) са на една ръка разстояние.

The rim is still shaking. pic.twitter.com/kho4islBkW
— Philadelphia 76ers (@sixers) February 24, 2018
Ембийд впечатли за следващ път и вкара 28 точки, овладя 14 битки, като добави и единствено 1 чадър към статистиката си, само че за сметка на това го направи по запаметяващ се метод и размаха пръст като именития Дикембе Мутомбо след блокадата. Симънс се отличи със 17 точки и 7 асистенции, а останалите титуляри на Фили също вкаха най-малко по 10 точки - Дарио Шарич осъществя 11, Робърт Ковингтън завърши с 12, а Джей Джей Редик с 16.

SIXERS WIN! pic.twitter.com/MNY1fpLV7M
— Philadelphia 76ers (@sixers) February 25, 2018
Марко Белинели се включи добре като запаса с 15 точки за 27 минути, до момента в който най-резултатен за Орландо бе Аарън Гордън с 20 точки.

Меджик записаха загуба №18 в общо 59 мача досега през сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР