Единственият в света бял коняк и екзотични напитки са сред

...
Единственият в света бял коняк и екзотични напитки са сред
Коментари Харесай

Бял коняк и екзотични напитки сред изненадите на Винария...



Единственият в света бял коняк и екзотични питиета са измежду изненадите на галерия „ Винария 2018 “. Тя ще се организира от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив. Български и задгранични мазета и търговци, ще показват своите сбирки на най-престижния конгрес на лозарството и винарството в Източна Европа. Неговото 26-о издание ще покаже по-богат подбор от високо алкохолни артикули, като уиски, коняк, узо, и повече типове плодови ракии, превръщащи се в новото въодушевление на ценителите.

„ Антарктика “ е първият и единствен коняк без цвят. Прозрачната течност има аромат на цветя и компактен усет, избран от основателите му като „ смразяващо несравним “. Произведен е от известната френска дестилерия „ Годе”, както и 50-годишният коняк „ Ренесанс “ в гарафа от кристал и злато.

Новост са крушовият коняк и конякът за храносмилане с усет на портокал. Те се вписват в стилната наклонност за ясно изразени плодови акценти при високо алкохолните питиета. На „ Винария 2018 “ ще забележим триумфално завръщане на плодовите ракии, предвиждат специалисти.

Според тях се чакат изненади и при виното. Те ще блеснат в сбирките на над 50 мазета, които ще се показват в неповторимия Град на виното и деликатесите. Ценителите ще тестват артикули на елитни български производители и дребни серии с извънредно качество от бутикови винарни.

Посетителите ще дегустират новата годишна продукция, за която се чака да бъде на извънредно високо равнище. Ще могат да опитат виновност от Португалия, Франция, Италия и други страни, произведения на дестилерии от Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина. Своя дебют на изложбата вършат най-изтънчените и остарели марки шотландско уиски, първокласни типове гръцко узо.

За първи път участват и пурите – изискана добавка към хубавата кухня, вино или коняк. Пурите са ръчно свити от подбрани сортове тютюн, отглеждани в Южна Америка. Някои от тях са в премиум сегмента, тъй като отлежават до 5 години в специфична кедрова стая.

Градът на виното, основан в партньорство с Националната лозаро-винарска камара преди четири години, в този момент ще бъде още по-голям. Ще събере одобрени и нови производители и търговци. Отново ще изкушава с впечатляваща палитра от виновност и питиета, а също - храни и гурме специалитети, предлагани от участници в Международната галерия на хранителната промишленост „ Фудтех “.

Така Градът на виното и деликатесите става кръстопът на усети и наслаждения, присъщи на елегантния жанр на живот. Той развива концепцията за взаимно показване на компании от „ Винария “ и „ Фудтех “ в палата 11. Заедно ще показват своите новости и компании, предлагащи технологии, техника, съоръжение и материали за лозарството, винарството и хранителната индустрия, в палата 10.

Двата форума се провеждат редом с Международната селскостопанска галерия „ Агра “, профилираната „ БиоАгра “, новата демонстрация „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора “, която уголемява изложбата „ Хорека Пловдив “, ревютата „ Апи България “ - за пчеларство, и „ Вкусове от Италия “. Съвместното им осъществяване се трансформира в едно от най-мащабните стопански събития на Балканите, самобитна „ среща на върха “ за бизнес елита от най-перспективните браншове на стопанската система.

тагове винария бял коняк напитка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР