е предприемач с над 20 години опит, един от топ

...
е предприемач с над 20 години опит, един от топ
Коментари Харесай

Ново приложение за мобилно разплащане в България

е бизнесмен с над 20 години опит, един от топ 200 на финтех инфлуенсърите в Европа и основен изпълнителен шеф на компанията за мобилни разплащания Settle.

Като част от консултативния ръб на Гугъл Cloud, Даниел е първият създал технология за мобилни разплащания в Скандинавия, първият който предлага услуга за мобилни разплащания в Норвегия (mCASH) и първият, който основава и развива контролирана платформа за финансови услуги, напълно облачно основана.
 a
След като най-голямата банка в Норвегия Sparebank 1 придобива mCash за извънредно прилагане в Норвегия, Даниел основава AUKA, която започва построяването на Settle - платформа, свързваща хора, организации и бизнеси посредством сигурни и комфортни решения за разплащане. През 2021 година, откакто приложението към този момент е налично на 21 европейски пазара, AUKA се преименува в Settle и при започване на месец март започва предлагането на едноименното приложение и на българския пазар.

Какво ще ни показа той за най-новото приложение за мобилни разплащания, вижте по – долу.

Г-н Дьодерлайн, при започване на месеца обявихте старта на в България. Бихте ли обяснили какво съставлява и по какъв начин ще помогне на българите при ръководството на техните разплащания и финанси? С какво се отличава от останалите електронни портфейли на българския пазар?

е мобилно приложение, което разрешава изпращането и приемането на пари незабавно, без да се постанова основаване на нова банкова сметка и без нужда от авансово зареждане на сума в приложението. Така доста по-лесно потребителите се записват и употребяват приложението, за разлика от други сходни артикули на пазара. Освен това, Settle е общоевропейска мрежа, тъй че приложението може да се употребява и в други страни, сега услугата е налична на 22 европейски пазара. От друга страна Settle предлага благоприятни условия и за бизнеса.

Всеки ден ставаме очевидци на доста киберпрестъпления и нелегално източване на карти. Как вашето приложение за мобилни разплащания ще ни помогне да запазим средствата си предпазени?

е 3.2.1 Ниво 1, сертифициран от Съвета за стандарти за сигурност в промишлеността за разплащателни карти, като прилагаме най-новите способи за идентификация на карти при разплащания. Свързвайки вашата карта със , заплащането с нея е безвредно и обезпечено от издателя на картата. Приложението построява и ръководи мобилни платежни системи за банки от десетилетие. Никога не сме губили нито стотинка на нашите консуматори поради пробиви в сигурността. Работим с специалисти по сигурността, както в университетския, по този начин и в комерсиалния бранш, с цел да подсигуряваме, че пазиме нашите клиенти и парите им. Дори Гугъл разгласява на платформата и равнището на сигурност, което осигуряваме.

Как вашето приложение може да помогне на бизнеса да разшири капацитета си за електронна търговия в актуалните епидемиологични условия?

включва доста лесни за потребление принадлежности, помагайки на бизнеса да продава повече. Един подобен образец е Settle Quick, който разрешава на фирмите да продават отдалечено и безвредно по време на пандемия. Друг образец е Settle Request, който дава опция на компаниите да изискват заплащания, посредством телефонен номер от своите клиенти, тъй че поръчките да могат да се заплащат авансово, без да се постанова обработката на пари или карти. Отново, това е безвреден инструмент, който може да се употребява по време на пандемия, а и оказва помощ на българския бизнес да пораства и продава повече.
 a
Каква е прогнозата Ви за развиването на електронните пари и мобилните заплащания през идващите няколко години в международен мащаб и в частност в България?

Пазарът за мобилни заплащания, и по-специално QR и отдалечените системи, сходни на Settle, е обработил преводи на стойност 8 трилиона щатски $ през миналата година (2020 г.) и се чака да се удвои до 2022 година Хората и компаниите от целия свят заобичаха удобството от това да употребяват телефона си, с цел да си изпращат пари, без да разчитат на хардуер или да се постанова да се редят на опашка. Settle идва от част на света, където над 80% от популацията избира този метод на разплащане. Така че за нас това е естествената процедура през днешния ден. Същото се случва в Азия с AliPay, а към този момент и в Съединени американски щати със Zelle. Въпрос на време е българите да стартират да се питат, по какъв начин са управлявали парите си и са плащали преди . Можете ли да си визиите живота без смарт телефона си? Чувството е същото и за мобилните заплащания.

Кои са актуалните Ви сътрудници в България - банки или други финансови институции?

Settle стъпва във всяка страна, предлагайки на заинтригувани страни да влагат в локалната франчайз компания (Settle България), както и предлага опция сътрудници да популяризират Settle на локално равнище измежду своите клиенти. Подобно на Visa и MasterCard, които имат локални сътрудници (банки), посредством които издават своите карти. Нашият модел е сходен, защото локалните банки и други компании могат да предложат на своите клиенти потвърден вид за мобилни заплащания по структуриран и контролиран модел, който е от изгода за всички страни. Сътрудничеството е ключът към триумфа, както за банките, по този начин и за нас.
 ф
Мрежи като Visa са станали сполучливи точно посредством такива модели на партньорство и Settle се основава на същия принцип, където съперниците се причисляват към мрежа в интерес на всички, участниците и техните клиенти. Създаването на лични финтех решения може да наподобява примамливо първоначално, до момента в който участниците се нареждат, само че опитът от по-зрели пазари и историята на картовите разплащания е доказателство, че това е задънена улица, тъй като рано или късно клиентите ще стартират да изискват оперативна съгласуемост и интернационален обсег. В Settle сме отворени за партньорство с всички български банки без да има нужда от инвестиция от тяхна страна и при нулев риск. Вярваме, че банките в България ще оценят капацитета в едно такова партньорство и ще бъдат част от основаването на локална мрежа със Settle, което ще им помогне по-добре да се конкурират с локалните финтех компании и интернационалните представители като Revolut, да вземем за пример.

Не на последно място Settle е в България, с помощта на извънредно положителното партньорство с Management Financial Group и целият капацитет, което то обуславя.

Повече за

Settle е кулминационната точка на 10-годишен опит в областта на мобилните заплащания. Екипът зад приложението се постанова като водач в мобилните заплащания и търговия от 2010 година насам. От централата си в Норвегия, компанията към този момент повече от десетилетие създава платформа за финансови услуги от международна класа. Екипът на компанията е създал първата платформа за мобилни заплащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни заплащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки живота на милиони хора и помагайки им радикално да трансформират метода, по който заплащат и получават заплащания. Целият този опит и технология в този момент се ползват от Settle Group за основаването на най-голямата взаимна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

Мисията на е да сътвори свят, в който парите са цифрови и демократизирани. Settle Group развива приложението Settle, целящо основаване на потребни връзки и лесни разплащания сред хората и бизнеса.

Твоят метод. Settle


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: --> Не пропускай
Създадено за Settle
Блондинка на летището: - Мога ли единствено с персонална карта да хвърча до Рим? - За страдание не – ще Ви би трябвало и аероплан... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТези цифри ненапълно отразяват рецесията, подбудена от пандемията от коронавирусаВременно ръководещият посолството на Република Северна Македония Владимир Кръстевски в София бе извикан през днешния ден на среща в МВнРТой е безапелационен, че сега се намираме във „ война ” и би трябвало да намерим точното „ оръжие ” против Коронавирус 19 – най-голямата здравна рецесия на XXI векВижте листовката и късата характерност на ваксинатаСлучаят с " Астра Зенека " сътвори репутационен проблем за ЕСАктрисата и половинката ѝ, артистът Деян Донков посрещнаха на бял свят своя втори синТвърди се, че певицата желае да опише за живота си пред Опра УинфриВаксината не е утвърдена в САЩПри най-тежките наводнения от повече от половин век са наранени към 10 милиона души в страната с население 25 милионаОбикновената простуда може да бъде наш съдружник в борбата със смъртоносната заразаЕдин от тях ще е напълно нов моделСъболезнования изричат министър-председателят и редица видни български личностиСлед случая пътят София - Варна остана затворен повече от 8 часаСправя ли се България с коронавирус - кризатаНяколко съвета да не се усещаме изтощени след промяната на времетоД-р Колчаков: Надявам се тези 10 дни да пречупят кривата на заболеваемосттаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР