Днес привечер след оспорван дебата и само с един глас

...
Днес привечер след оспорван дебата и само с един глас
Коментари Харесай

Транспортната комисия на Столичния Общински Съвет гласува за увеличаване на данъците!



Днес по здрач след оспорван дебата и единствено с един глас повече транспортната комисия на Столичния Общински Съвет гласоподава да усили налога за моторни транспортни средства на столичани.

Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация изплю камъчето на истината и след подложен въпрос от Калоян Паргов по какъв начин тъкмо ще се усъвършенства качеството на въздуха от увеличените налози, Контрера съобщи, че от увеличените налози считат да заплащат отговорностите на транспортните компании и да финансират стартирани към този момент планове.

По този метод стана ясно, че ръководещата коалиция ГЕРБ- Вътрешна македонска революционна организация въобще няма концепция по какъв начин да усъвършенства качеството на въздуха в столицата. Паргов насочи остри рецензии към ръководещите, като в същото време съобщи, че е належащо незабавно създаване на довеждаща инфраструктура, посредством която да се подтиква използването на публичния градски превоз.

Паргов сложи още и въпросът за измиването на основни улици през летния сезон, с цел да бъдат понижени фините прахови частици във въздуха. Предложенията на Калоян Паргов съумяха да съберат шест гласа против повдигането на пътния налог против седем за ръководещите, като основен за повдигането на налозите се оказа гласът на самостоятелния Борис Бонев от "Смучи София ". Борис Бонев към този момент дава ясни сигнали, че ще поддържа ръководещите, с което е следващия, който излъга своите гласоподаватели.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР