Бивши партизански командири от албанските освободителни армии в Македония и

...
Бивши партизански командири от албанските освободителни армии в Македония и
Коментари Харесай

Миленко Неделковски раздуха нов сандал: Албански партизански командири стават министри в Скопие и Прищина!

Бивши партизански командири от албанските освободителни армии в Македония и Косово стават министри в Скопие и Прищина, написа сръбското издание на съветския " Спутник ", представено от " Фокус ".

Според изданието Хазбия Лици, някогашен пълководец на партизанските елементи в региона на Тетово, е избран за вицепремиер по политическите системи, Садулах Дураку, някогашен член на командването на АНО (Армия за национално избавление - б.р.) е новият министър на околната среда, а ръководител на Народното събрание е някогашния партизански пълководец Талат Джафери.

Пред " Спутник " скандално известния македонски публицист Миленко Неделковски, (известен както с близостта си с управлението на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, по този начин и с опита да си припише заслугата за премахването на българската паметна плоча на Каймак-Чалан), декларира, че " обстановката е пародийна, откакто албанския пълководец Вентили, който по време на спора през 2001 година спря водата от Липковското езеро и остави Куманово без вода в продължение на два месеца, в този момент ще бъде министър на екологията. "

Според Миленко Неделковски в този момент в Македония се намират и други някогашни партизански командири, които са пристигнали или от Косово или от американската база Бондстил.

" Те към този момент имат повече от осем министерства и държат ключа за новото държавно управление. всички те са участвали на одобряването на " Тиранската платформа " в кабинета на албанския министър председател Еди Рама, който е провел това съвещание пред картата на Велика Албания, която стига до Ниш, включва огромна част от Македония, Черна Гора и даже част от Гърция, наречена Чемерия. " - твърди Неделковски.

Македонският публицист счита, че всичко, което се случва не е в следствие от използването на мирните съглашения от Дейтън или от Охрид, а се прави по волята на Съединени американски щати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР