Назначеният от Москва ръководител на анексираната от Русия част от

...
Назначеният от Москва ръководител на анексираната от Русия част от
Коментари Харесай

Въведоха 5-часов комендантски час в Донецка област

Назначеният от Москва началник на анексираната от Русия част от украинската Донецка област - Денис Пушилин, наложи комендантски час, съобщи Ройтерс.

Пушилин забрани наличието на цивилни по улиците и публичните места от 23:00 ч. вечерта до 4:00 ч. сутринта, от понеделник до петък, се показва в указа.

С указа се не разрешават публичните събирания, манифестации и демонстрации, както и всеобщите прояви в следените от Русия елементи от Донецка област, в случай че сходни не са позволени от Оперативния щаб за реакция на военни закани на така наречен Донецка национална република.

Указът, подписан от Пушилин на 18 септември, вкарва " военна цензура на пощенските известия, както и на известията, излъчени посредством телекомуникационни системи, както и надзор на телефонните диалози ".

Сред другите стъпки, въведени с указа на Пушилин, са построяването на пропускателни пунктове и разполагането на охранителни постове по границите с Луганската национална република и следената от Русия част от Запорожка област.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg