Назначаването на новия служебен кабинет за мен е поредното доказателство,

...
Назначаването на новия служебен кабинет за мен е поредното доказателство,
Коментари Харесай

Депутат от ДеБъ съска срещу Радев: Умишлено засили държавата към избори! А служебният кабинет е…

Назначаването на новия длъжностен кабинет за мен е следващото доказателство, че страната се ръководи от длъжностен кабинет, което е пълновластие на президента. Служебен кабинет без контролиращ парламент и президент, който взима решенията, е доста странна обстановка.

Това съобщи депутатът от Демократична България Стоян Михалев в студиото на „ Твоят ден ” на NOVA NEWS в коментар за политическата обстановка в страната.

„ Президентът съзнателно ускори страната към избори като даде мандата на Българска социалистическа партия, като знаеше, че това е най-сигурният метод страната да отиде на избори ”, съобщи Михалев.

Според него офанзивите към Демократична България (за криптобанката Nexo) в интервала преди връчване на третия мандат са показвали, че обединението е имала късмет за сформиране на кабинет.

За изгодата от 48-ото национално заседание той посочи приемането на решение от Народното събрание, че Гладомора в Украйна е геноцид. „ Смятам, че най-малко този цивилизационен избор, който направихме, до някаква степен е имало смисъл от този парламент ”.

Той разгласи, че е депутатите са приели през днешния ден и обща декларация за районен съд Македония.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР