Найден Найденов, чийто пост като старши-треньор на Нефтохимик е под

...
Найден Найденов, чийто пост като старши-треньор на Нефтохимик е под
Коментари Харесай

Найден Найденов: В момента вземаме мерки, резултатите ще се разберат до десетина дни

Найден Найденов, чийто пост като старши-треньор на Нефтохимик е под въпрос, беше спокоен след безапелационната победа на неговите момчета против Монтана с 3-0 гейма:

 Николай Пенчев подписа с Онико (Варшава) до края на сезона
Николай Пенчев подписа с Онико (Варшава) до края на сезона

Българинът се реалокира от банкрутиралия Сточния (Шчечин)

" Превъзхождахме противника във всеки детайл. Мачът беше много спокоен, като се има поради дуела, който спечелихме преди няколко дни - несъмнено даде криле на по-младите. Отборът е по-уверен, тъй че можеше да бъдем и по-убедителни. Когато започнеш един мач и виждаш, че нещата вървят добре, се получават отпущания. Важното е, че сме уверени в себе си.

Увереността идва с успехите, наличието на Теодор и Георги в допълнение даде друг образ на тима. Отборът на Монтана има разнообразни проблеми, само че това не е фактор за успеха ни. Срещу какъвто и съперник да играехме, считам, че щяхме да победим. Не мога да дам съответна оценка за представянето на Теодор - изигра първи мач, първи два гейма. Надяваме се да ни помогне, има към момента да натрупва. Поддържал е някаква форма, само че ще чакаме още много израстване и сигурност в тима.

Не мога да разясня дали ще имаме още прехвърляния, напълно обикновено започваме някакви нови привличания. Колкото и да се коства рано, толкоз няма и време - няма и месец и завършва трансферният полусезон. В момента вземаме ограничения, резултатите ще се схванат до десетина дни.

Пуснах множеството състезатели на терена, тъй като желаех да им дам късмет за изява. В един подобен мач можеш умерено да използваш и запасите, с цел да могат всички да играят. Отборът е квалифициран, и то доста добре - изиграхме шест гейма в предходния мач. Нямаме проблеми във връзка с подготовката ", приключи някогашният селекционер на България.

 Даниел Пеев: Чисто физически Нефтохимик ни превъзхождаше
Даниел Пеев: Чисто физически Нефтохимик ни превъзхождаше

Наставникът на Монтана призна преимуществото на първенците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР