Наясно сме с цялата отговорност, която носи кметът и екипът

...
Наясно сме с цялата отговорност, която носи кметът и екипът
Коментари Харесай

Мариета Борисова, кандидат за кмет на Кубрат: Ще работя за повишаване на стандарта на живот в общината

Наясно сме с цялата отговорност, която носи кметът и екипът му, само че това единствено ни стимулира да работим за по-доброто бъдеще на Кубрат, за повишение стандарта на живот, за обезпечаване на сигурност и успокоение за жителите, както и за възстановяване на инфраструктурата в общината. Това съобщи претендентът за кмет на Кубрат от ГЕРБ Мариета Борисова по време на среща с поданици на общината.

Други значими цели, заложени в предизборната стратегия, са подобряването на материално-техническата база на детските градини и учебните заведения, както и възстановяване на качеството на храната в образователните заведения.

Да изкажат своята поддръжка към най-младия претендент за кмет в община Кубрат пристигнаха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов и националният представител Десислава Атанасова.

"Мога да изредя най-малко 43 аргументи за какво да изберете госпожа Борисова за кмет на Кубрат. Тя е извънреден експерт, човек с ясни цели и цели, за който бъдещето на Кубрат е преди всичко “, посочи Десислава Атанасова пред поданици на Кубрат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР