Най-значимото събитие, обединяващо спирит и вино индустрията Whisky, Rum &

...
Най-значимото събитие, обединяващо спирит и вино индустрията Whisky, Rum &
Коментари Харесай

Престижният фестивал Whisky, Rum & Wine test 2019 с пето издание

Най-значимото събитие, сплотяващо спирит и вино промишлеността Whisky, Rum & Wine test 2019 следва да зарадва за 5-ти път феновете на най-качествените питиета на 29-30 март!

Whisky Rum & Wine е единственият пролетен огромен фестивал, предлагащ богат избор от артикули, които са изложени персонално от своите вносители, дистрибутори и производители.

Български и задгранични спирит и винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци още веднъж ще се съберат в границите на два изложбени дни и ще презентират над 45 бара с близо 500 редки селекции на най-отбраните и първокласни марки в категориите – уиски, ром, ликьори и виновност. Разнообразие от коктейл, даже и с ракия ще добавят вкусовите желанията на всеки клиент.

С петото си издание ревюто сполучливо притегля интереса на дипломати, предприемачи и водещи имена от сектора и се постанова като желано място за дегустации на елитни и качествени виновност и спиртни питиета от най-голям клас, повишение на дегустационната просвета на потребителите, както и разпространение на качеството измежду неговите ценители.

В миналите издания ползата към Майсторските и дегустационните класове притегли над 2000 посетителя – за петото издание уредниците още веднъж са поканили влиятелни бранд посланици, притежатели на марките и специалисти, които в границите на 60 минути ще срещат участниците с историята, производството, марките, промишлеността и културата на консумация.

В моментите за отмора и презареждане сред дегустациите посетителите могат да посетят изложбените щандове с шоколади, кафе, първокласни чаши и пури, а в формалния магазин на събитието, разположен в зала София ще могат да открият всеки един от презентираните артикули и да го занесат удома или да зарадват непосредствен със страховит подарък!

Специална изненада, готова за колекционерите и „ запалянковците “ ще бъдат фестивалните бутилки, бутилирани особено за събитието.

През втория ден на Фестивала – Събота 30.03 от 14:00 до 22:30 часа на фона на особено селектирана музика и ще се състои презентация на голяма гама от драми – посетителите могат да дегустират свободно в зала Вино, а ВИП талонът, предлаган на касата на мястото на събитието ще даде опция за дегустация на извънредно остарели и редки уискита.

Whisky, Rum & Wine test 2019 ще ви предложи:

• Над 500+ селектирани уиски, ром, ликьори и виновност с най-хубаво качество.
• Нови партиди и търговски марки
• Бутикови серии, кулминационна точка 60- годишно уиски, с продажна цена над 50 000лв.
• Хранителни артикули
• Коктейлни питиета
• Специализирани аксесоари в сектора
• Реално осъществена продажба на уиски Macallan 65yo за 65 000 лева

Очакваме ви!

Location: Hotel Marinella Sofia, 100 James Boucher Blvd. halls Sofia I, II, III and foyer; 16 Master classes – Kyoto, Madara, Elena halls Dates - 29 March and 30 March 2019 First day: 29.03.2019; 15:30 - 23:00 Second day: 30.03.2019; 14:00 - 22:00

Повече информация на: http://whiskyrumwine.com/за-събитието
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР