Най-значимият и представителен форум на българското вино DiVino.Taste ще се

...
Най-значимият и представителен форум на българското вино DiVino.Taste ще се
Коментари Харесай

Български винопроизводители се представят пред публика през ноември

Най-значимият и внушителен конгрес на българското вино DiVino.Taste ще се организира за 9-и следващ път от 22 до 24 ноември 2019 и ще бъде още по-мащабен и изчерпателен, с още по-важна роля за винения отрасъл в страната ни.

За пръв път DiVino.Taste ще заеме две огромни зали, 5 и 6, на Интер Експо Център София – зала 5 ще бъде отдадена напълно и единствено на българските мазета и техните виновност, които както всяка година ще бъдат показани персонално от притежателите и/или винарите. В прилежащата зала 6, разполагаем на изложители, сътрудници и гости ще бъде обособена зона с магазин Casavino, Fine Wine Corner, пространство с улеснения за диалози и отмора, а също и щандове за кафе и вода, за разнообразни деликатеси, зехтини, занаятчийски, био и натурални артикули, винени и кулинарни аксесоари и съдове, книги и списания на кулинарна и винена тема и други.

В част от зала 6 ще бъдат построени и залите за майсторските класове и лекциите, обединени в още по-богата и разнообразна стратегия с водещи персони от света на виното в ролята на лектори.

Ще бъде по-силен акцентът върху наличието на задгранични посетители: баери, търговци, специалисти, водещи винени публицисти и критици – тяхното присъединяване би отворило по-широко вратите на българското вино към интернационалните пазари и към необятния свят на сектора.

За пръв път в границите на DiVino.Taste е планувана конференция на 22 ноември 2019 с работно име Българското вино в ХХI век. Конференцията ще направи обзор на всички аспекти на сектора: от производството и законодателството през маркетинга до търговията – както в страната, по този начин и на открито, а също по този начин ще набележи съответните стъпки, посредством които българското вино би придобило ярката еднаквост, която е нужна за неговото положително развиване и известност по света – значима идея, за която са нужни обединените старания на всички в сектора.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР