Най-запалените фенове на ЦСКА-София ще продължат да бойкотират мачовете на

...
Най-запалените фенове на ЦСКА-София ще продължат да бойкотират мачовете на
Коментари Харесай

Синът на Ганчев не успя да спре бойкота на феновете на ЦСКА-София

Най-запалените почитатели на " ЦСКА-София " ще продължат да бойкотират мачовете на тима и през сезон 2022/23. Това стана ясно от декларация на обединената организация Трибуна Сектор Г, под която са се подписали 27 фенклубове и фракции, съобщи Сега.

Привържениците не престават да са недоволни от методите на ръководство на притежателя Гриша Ганчев, като не са били разубедени от сина му Данаил Ганчев, който организира редица срещи с фенската маса из страната през последните седмици. На тях той призна, че са позволени неточности от страна на управлението и даже разкри, че е декларирал на татко си, че клубът е бил управителен аматьорски в последните години.

Въпреки това обаче почитателите не са били настроени по-оптимистично след чутото. " Бяха разисквани настоящите процеси, свързани с ЦСКА и изводът е явен - основна смяна в аматьорското ръководство на обичания ни клуб не се вижда. Обявеният от нас по-рано протест продължава, а нашата позиция остава непроменена - " Сектор Г " остава отвън стадиона, а следващи дейности и ограничения от наша страна ще бъдат взети и оповестени съгласно обстановката ", написаха от " Трибуна Сектор Г ".

Недоволството на публиката ескалира след загубата с 0:1 от " Левски " във финала за Купата на България. Последваха много неприятни подиуми - по рейса с тима бяха хвърляни банани, което тъмнокожите футболисти одобриха като израз на расизъм и отхвърлиха да играят в семейството против " Ботев " (Пд). Преди въпросния мач пък даже бе килнат един от страничните стълбове на врата на терена.

Последва и декларация, в която проведените последователи оповестиха, че няма да стъпят на мач на " ЦСКА-София " до момента в който Гриша Ганчев не се отдръпна.

Самият предприемач регистрира като своя неточност, че клубът не е поддържал по-добра връзка с почитателите, само че в същото време прибегна до един от ходовете, от които най-често се оплакват " алените " ентусиасти - направи поредна треньорска промяна с назначението на Саша Илич на мястото на Алън Пардю.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР