Най-вкусният фестивал се връща с цял месец кулинарни изкушения. В

...
Най-вкусният фестивал се връща с цял месец кулинарни изкушения. В
Коментари Харесай

Десетото издание на Restaurant Week идва с пълна сила във Варна

Най-вкусният фестивал се връща с цялостен месец кулинарни изкушения. В интервала от 19 октомври до 13 ноември всяка седмица от сряда до неделя определени 7 или 8 ресторанта ще зарадват гостите си с изобретателни сезонни тристепенни менюта. Така всички почитатели на Фестивала ще имат опция да посетят по-голям брой заведения за хранене и да открият своите нови обичани места.

Шеф готвачите на кулинарните дестинации на Фестивала оферират по две специфични тристепенни менюта, готови с доста фикция и обич. Акцентите ще бъдат есенните зеленчуци, българско сирене и специалитетите със телешко, свинско и агнешко месо, както и гурме опитите. Заедно с кампанията  “Отгледано с грижа в България – през целия път от фермата до трапезата ", клиентите ще имат опция да открият заведенията за хранене, които избират достоверни локални артикули.

В Restaurant Week вземат участие най-интересните, одобрени и съвременни заведения за хранене в двата града. В това издание на Фестивала може да откриете 26 ресторанта в София и 4 ресторанта във Варна. Фестивалните менюта могат да се прегледат на www.restaurantweek.bg.

На морето и изключително есен се яде риба и Варна е мястото, където ще я подготвят с мурафет и финес. Тук всеки ресторант е подготвил по едно рибно и едно месно меню, чието креативност ще очарова всеки клиент.

Ресторантите постоянно са под прожектора на Restaurant Week. Но няма по какъв начин да създадем сходно едномесечно гастрономическо преживяване без помощта на нашите сътрудници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР