Най-високоплатеният актьор в Холивуд – Дуейн Джонсън-Скалата, благодари на наша

...
Най-високоплатеният актьор в Холивуд – Дуейн Джонсън-Скалата, благодари на наша
Коментари Харесай

Защо Скалата благодари на наше момиче?

Най-високоплатеният артист в Холивуд – Дуейн Джонсън-Скалата, благодари на наша сънародничка пред милиони почитатели в обществените мрежи.

Той е роден за битка, а спортът несъмнено е в неговото ДНК. Дуейн Джонсън е трето потомство кечист. Като дете постоянно е в епицентъра на гневни битки поради самоанската си кръв. Но не занемарява образованието и излиза от колежа с две дипломи – по „ Криминология ” и „ Физиология ”. За филмовия си дебют в „ Краля на скорпионите ” получава 5,5 милиона $. Днес насъбраните пари от възнаграждения възлизат на към 88 милиона $. 

Дуейн Джонсън-Скалата е най-високоплатеният артист в Холивуд за втора поредна година. Успехите му въодушевяват и една българка оттатък Океана, споделя Нова тв. 

„ Скалата има доста забавна история, тъй като като дребен е създавал доста проблеми и никой не е мислел, че един ден ще успее. Но той се е научил по какъв начин самичък да промени живота си ”, изяснява Полина Маркова.

И тя взема решение да опише за този живот в публикация под заглавие „ Най-симпатичният човек в света ”. Реакцията не закъснява! 

„ От това да бъда именуван „ огромен сгрешен гъз ” на 15 години (по време на пердах, който приключи с изключване от училище) до това да бъда „ най-харесваният човек на света ”. Ей, малко напреднах. Голямо благодаря на авторката Полина Маринова за този материал ”, написа Дуейн Джонсън.

„ Скалата прочете публикацията ми в Twitter, хареса му и я разгласява четири пъти на неговия Twitter, където го следват 15 милиона души. После я разгласява във Фейсбук, където не знам какъв брой, само че доста хора го следват. И също по този начин я разгласява в Instagram, където 220 милиона души го следват. Така че за мен това беше най-най положителната изненада ”, разяснява Полина Маркова.

Но това не е единствената звезда, с която тя е контактувала.  Срещала се е и с Джордж Клуни и брачната половинка му Амал.

Отвъд света на киното, Полина съумява да интервюира едни от най-богатите и харизматични международни персони – брачната половинка на Бил Гейтс – Мелинда, както и бизнесмена Ричард Брансън. 

Интервюто, което Полина още не е сбъднала, е с Илон Мъск. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР