Най-високоплатената актриса в Холивуд Анджелина Джоли става днес на 42

...
Най-високоплатената актриса в Холивуд Анджелина Джоли става днес на 42
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Анджелина Джоли - "Винаги играя жена, с която бих се срещала"

Най-високоплатената актриса в Холивуд Анджелина Джоли става през днешния ден на 42 години. Анджелина е родена на 4 юни 1975 година в фамилията на американския артист Джон Войт и френската актриса Маршелин Бертран. Кръстниците ѝ са също артисти – Жаклин Бисет и Максимилиан Шел. Родителите ѝ се развеждат, когато тя е едвам на година. Живее с брат си при майка си. Има мъчно и оскъдно детство. Първите ѝ осъществявания на театрална сцена са, когато на 11-годишна възраст постъпва за две години в школата за спектакъл и кино на Лий Страсбърг в Лос Анджелис. През ученическите си години в Beverly Hills High School се усеща новобранец поради ексцентричния си външен тип, навика си да се облича с облекла втора ръка и слабото си тяло. Днес обаче тя е дамата - фантазия за доста мъже и модел за подражателство на дамите.

Ето и някои от най-известните й цитати:

" Докато другите дребни момиченца желаеха да бъдат балерини, аз се чудех какво ли е да си върколак. "

" Без болежка, няма страдалчество, без страдалчество ние в никакъв случай няма да се поучим от грешките си. За да вършим каквото би трябвало са ни нужни болката и страданието, те са ключът към всички прозорци. Без тях, няма живот. "

" Запази една трета, изживей една трета, а една трета раздай. "


Снимка: Gettyimages

" Понякога си мисля, че брачният партньор ми е толкоз необикновен, че се чудя за какво въобще е с мен. Не знам дали съм задоволително добра. Но в случай че го върша благополучен, значи съм всичко, което желая да бъда. "

" Харесвам хора, които са малко луди, само че идват от положителни места. Мисля, че белезите са секси, тъй като това значи, че си направил неточност, която е довела до цялостна неразбория. "


Снимка: Gettyimages

" Винаги играя жена, с която бих се срещала. "

" Не имам вяра във виновността, аз имам вяра, че би трябвало да живееш импулсивно дотогава, до когато не нараниш някого съзнателно и не започнеш да съдиш хората в живота си. Мисля, че би трябвало да живееш изцяло свободно. "


Снимка: Gettyimages

" Има нещо успокояващо по отношение на гибелта. Мисълта, че ще умреш на следващия ден, те кара да цениш живота си в този момент. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР