Най-вероятно много от вас са използвали Viber за гласови и

...
Най-вероятно много от вас са използвали Viber за гласови и
Коментари Харесай

Viber Out дава лесна възможност за обаждания към стационарни и мобилни номера

Най-вероятно доста от вас са употребявали Viber за гласови и видео диалози, които се реализират с други консуматори на платформата. Компанията обаче предлага и опция за позвънявания към „ общоприети " телефонни номера, както в страната, по този начин и в чужбина.

Става дума за услугата Viber Out, която е базиранa на (VoIP), технология, която разрешава преместването на глас (телефония) с помощта на инфраструктурата на интернет. Услугата ви разрешава да се обаждате на стационарни и мобилни телефони от всички краища на света, даже в случай че индивидът от другата страна на линията не употребява Viber.

Позвъняването се прави през приложението на Viber и бива признато като обикновено телефонно позвъняване. Всичко, което е належащо, е да закупите заем или абонаментен проект, който ви предлага многообразие от варианти за позвъняване и съществуването на постоянна интернет връзка.

Компанията има и новогодишно предложение за Viber Out, започващо от 23-и до 30-и декември, ще ви разреши да получите спомагателни минути изцяло гратис, когато презареждате салдото си. Офертата е разказана в детайли на вашия ViberOutCredit екран, както и ТУК, от датата на пускане.

От ноември предходната година до ноември тази година, Viber записва растеж от 10% в потреблението на услугата в България. Според вътрешни данни, тази година българите са провели най-вече позвънявания през Viber Out по време на Нова Година и през лятото чрез заеми, както и интернационалния абонаментен проект на Viber. Втората алтернатива им дава опцията да организират позвънявания до всички мобилни и стационарни телефони в 60 страни по целия свят за 5,99 $ на месец с опцията да прекратят абонамента си когато и да е. Държавите, които са били най-популярни измежду българите за осъществяване на диалози тази година, са Англия, Сърбия, Египет и Филипините.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР