Най-вероятно до пролетта ще видим неуспешни опити за съставяне на

...
Най-вероятно до пролетта ще видим неуспешни опити за съставяне на
Коментари Харесай

Стабилно правителство трудно ще има! До пролетта ще видим три неща

Най-вероятно до пролетта ще забележим несполучливи опити за сформиране на държавно управление, доста постепенно завъртане на рулетката с мандатите и гласуването на законите за проекта за възобновяване и резистентност. Това разяснява в ефира на „ Дарик “ Димитър Найденов от Демократична България.

По думите му държавно управление мъчно ще се реализира.

„ Стефан Янев към този момент разяснява, че България се нуждае от държавно управление, без значение дали е програмно, експертно или както там го нарекат. При състояние, че Движение за права и свободи насочва сходни сигнали, а ГЕРБ се оповестиха за устойчиво ръководство в тази рецесия, виждам нещата по този начин: в случай че третият мандат е при Янев може и да забележим кабинет, подсилен от ГЕРБ Движение за права и свободи, а за какво не и от Възраждане. Ако това се случи то ще е нещо, което няма да изкара цялостен мандат “, сподели Найденов.

Никога не сме го правили и няма да го създадем, съобщи изрично Димитър Найденов.

„ Отстраняване на Гешев, правосъдна промяна и войната в Украйна са алените линии все още. Аз персонално не виждам Демократична България да поддържа ръководство на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ние поддържаме и ще подкрепим правосъдна промяна и промяна на прокуратурата. Ние не държим патент върху тази концепция, само че сме дали обещание на нашите гласоподаватели да се борим за това. А тези партии, които са в съпротива, ще черпят единствено дял. Те постоянно събират позитив тъй като е елементарно да се подлага на критика “, смята Димитър Найденов.

До часове би трябвало стане ясно дали той ще стане част от 48-то Народно заседание, откакто лидерът на листата на Демократична България Ивайло Мирчев беше определен от два региона - Разград и Бургас.

Като втори в листата във 2-ри МИР Найденов е със сериозна поддръжка от преференциален избор или съвсем 20% от всички дали своят вот за обединението тук. Ако Мирчев избере да влезе в Народното събрание от Разград, то Димитър Найденов ще депутатът, който Демократична България си завоюва от Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР