Най-възрастния жител на Община Плевен – 104-годишния Васил Маринов, посети

...
Най-възрастния жител на Община Плевен – 104-годишния Васил Маринов, посети
Коментари Харесай

Георг Спартански се срещна с най-възрастния плевенчанин

Най-възрастния гражданин на Община Плевен – 104-годишния Васил Маринов, посети през днешния ден Кметът Георг Спартански. Дълголетникът е роден на 7 февруари през далечната 1917 година. Завършил е влиятелната за времето си Никополска гимназия през 1935 година Работил е като чиновник в разнообразни ведомства през целия си трудов път. Има наследник и щерка, трима внуци и четири правнуци. И на тази достолепна възраст той всекидневно чете вестници и следи политиката в страната.

 Обмислят кабинет за имунизиране единствено на българи над 65-годишна възраст Обмислят кабинет за имунизиране единствено на българи над 65-годишна възраст
Започва раздаването на РНК ваксини и за персоналните лекари, осведоми " 24 часа ". Големите лечебни заведения да отворят обособени кабинети, в които да с...
Да бъдеш убеден в себе си, да си признателен, да се радваш на положителните каузи на хората и своите – това е животът, обобщава малко Васил Маринов, благодарейки на Кмета за визитата. Георг Спартански извърши решение на Общинския съвет и даде на 104-годишния мъж сумата от 500 лв..
Към сегашния миг с изключение на с доайена Васил Маринов община Плевен може да се похвали с още 9 поданици, навършили и надхвърлили  век, измежду които и 102-годишна наша съгражданка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР