Най-вълнуващото телевизионно приключение, покорило сърцата на милиони зрители в 31

...
Най-вълнуващото телевизионно приключение, покорило сърцата на милиони зрители в 31
Коментари Харесай

Най-вълнуващото романтично риалити Ергенът - The Bachelor ще завладее България - slava.bg

Най-вълнуващото телевизионно премеждие, покорило сърцата на милиони фенове в 31 страни по света, идва в България. Ексклузивно и за първи път у нас, bTV Media Group стартира работа по хитовия американски формат „ Ергенът “ (The Bachelor), който от основаването си през 2002г. насам, осъществя 25 сполучливи сезона единствено в Америка.
Романтичното премеждие наблюдава пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, който в края на пътешествието има опция да открие дамата на фантазиите си и да я направи своя брачна половинка. По време на целия сезон участниците се опознават във вълшебната конюнктура на приказно задгранично имение, пътуват до вдъхновяващи и екзотични места, а споровете, както вътрешни, по този начин и външни, произтичат от елиминационния правилник на шоуто.
„ Щастливи сме да обявим, че към този момент интензивно работим по идващия ни първокачествен план в региона на риалити форматите и ще предложим на феновете още една нова за българския пазар продукция с високо качество. Вече гледаме напред и към идващите ни съществени вложения в наличието на bTV, с цел да продължим да надграждаме и разнообразяваме нашите оферти в развлекателния род “, разяснява Мартин Швехлак, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Над 20 страни в света, към които към този момент се причислява и България, са излъчили свои местни продукции на хитовия формат. Главозамайващият триумф на сантименталното шоу даже вкарва израза „ Ефектът на Ергена “. Той става част от метафорите за екранен триумф, в резултат на който даже отдалечените местоположения, на които се снима шоуто, се трансформират в извънредно известни туристически дестинации след неговото лъчение.
За всички, които желаят да станат част от новото ТВ премеждие в ефира на bTV, скоро ще станат ясни изискванията за присъединяване в кастинга на шоуто. „ Ергенът “ ще се излъчи в каналите на bTV през идващите ТВ сезони....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР