Най-важното за нас е да запазим своята визия, идентичност, когато

...
Най-важното за нас е да запазим своята визия, идентичност, когато
Коментари Харесай

ДБ и Промяната с нова атака по ГЕРБ, още умуват за коалицията

Най-важното за нас е да запазим своята визия, еднаквост, когато има сходна коалиция с " Продължаваме Промяната ". Вървим в тази посока, с цел да бъдем първа политическа мощ и да създадем устойчиво реформаторско ръководство. Това съобщи пред Българска национална телевизия Ивайло Мирчев от " Демократична България ".

Политическа партия ни подадоха първи ръка, длъжни сме да създадем ясна поръчка и да желаяме доверието на хората, добави Мирчев.
-->
Той упрекна ГЕРБ, че не желаят да се случи правосъдната промяна и че са бранели основния прокурор Иван Гешев по време на съвещанията на правна комисия.



Имахме доста благоприятни условия да създадем доста стъпки в вярната посока и изрече, който идва на разум е желаеха, само че нямаха предпочитание в доста връзки. Съдебната промяна е най-знаковото решение в това Народно събрание, имахме опция да приемем закона за противопоставяне на корупцията, който беше подготвен, измененията в Наказателно-процесуален кодекс с механизма за надзор на основния прокурор - по този начин Андрей Гюров – ръководител на ПГ на " Продължаваме Промяната " разяснява работата на този парламент.

" Имахме всички благоприятни условия да приемем този закон и да създадем тази значима стъпка напред за страната по тази причина българите да се усещат в едно по-справедливо общество, да не сме още веднъж на опашката на Европа по показателя за корупция и да можем като всички естествени европейски жители да се употребяваме от привилегиите на тази европейска принадлежност. Но това не се случи ", уточни Андрей Гюров.

Според него има едно ясно изразено болшинство в този парламент, който можеше да сформира държавно управление. То се събра даже на лидерска среща и съобщи, че може да ръководи дружно. Политическа партия направи всичко допустимо да откри обединителните линии, които не нарушават правилата на демокрацията, добави Гюров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР