Най-важното за Мелания Тръмп е правилното отношение към доброто хранене.

...
Най-важното за Мелания Тръмп е правилното отношение към доброто хранене.
Коментари Харесай

Диетата на Мелания Тръмп

Най-важното за Мелания Тръмп е вярното отношение към положителното хранене. Тя не го възприема като диета – това е метод на живот, който тя не желае да нарушава. „ Просто обичам здравословната храна, тъй като след нея се усещам енергична, здрава и красива. И по този начин, за какво би трябвало да се отхвърлям? “ – призна един път госпожа Тръмп.

Що се отнася до ежедневната си диета, преди известно време Мелания призна в изявление за мъжко списание, че закусва с овесени ядки, обогатени с фибри, или с питателно смути с доста съставки с високо наличие на витамини и антиоксиданти. Това я зарежда с сила за целия ден и тя даже не мисли за храна до обяд.

За обяд най-често избира риба или морски блага със задушени зеленчуци, а за вечеря разнообразни зелени салати с високо наличие на фибри.



Плюс това, от времето на кариерата си на модел, Мелания е построила навика си да пие доста вода – към три литра. И то без значение дали през днешния ден се е занимавала със спорт или не. Впрочем госпожа Тръмп се занимава интензивно с тенис, плуване и йога от няколко години, което съгласно нея й е помогнало бързо да се върне във форма след раждането на сина си Байрън. В листата с обичаните питиета на Тръмп е и зелен коктейл, подготвен от пшеница, мента, лимон и вода. Той форсира метаболизма и оказва помощ постоянно да поддържате добра форма.



Освен това в нейната диета постоянно участват плодове (5-7 броя дневно!). И макар че доста диетолози са срещу сходна „ политика “, някогашният модел твърди, че тя е по-добра от някои нездравословни закуски.

Като всички дами, тя има дни, в които може да си разреши малко черен шоколад или сладолед. „ Няма нищо неприятно във обстоятелството, че понякога ядете нещо вкусно и нездравословно, само че единствено в случай че основата на диетата ви е здравословна храна “, споделя някогашната първа дама.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР