Най-важният резултат от парламентарните избори в България е не толкова

...
Най-важният резултат от парламентарните избори в България е не толкова
Коментари Харесай

FAZ: В ЕС и България ще копнеят за предсказуемостта на Борисов

Най-важният резултат от парламентарните избори в България е не толкоз неразбираемата още веднъж обстановка по отношение на болшинството, а умората и недоверието на жителите към политическите играчи. Това се споделя в на Райнхард Везер за „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “ (FAZ, ФАЦ), който е озаглавен " Резултатът от съмнение и отмалялост ".

" Липсата на други възможности сред силите, които задават тона в продължение на доста години, се отразява в две посоки: ниска изборна интензивност и релативно мощното показване на популистката партия „ Има подобен народ”, написа БГНЕС.

За външния наблюдаващ Има Такъв Народ е просто една непрозрачна обвивка. Възможно е вътре да царува същата празнина във връзка с наличието, каквато се вижда и извън, само че също по този начин е допустимо да е новият план на тези сенчести сили, които са пуснали крепко корени в доста области на българската политика и стопанска система.

Няма основателни аргументи да съчувстваме на дългогодишния министър председател Бойко Борисов, който в този момент към този момент ще би трябвало да се елементарни с властта. От индивида, който в продължение на съвсем две десетилетия спомага за оформянето на образа на България, не може да се чака да реши проблемите на страната, които водят до едно: систематична корупция. Той е част от тези проблеми. Но има заплаха през идващите месеци някои хора в Европейски Съюз и в България да стартират да копнеят за относителната предсказуемост и надеждност на този недодялан мачо ", приключва мнения си Райнхард Везер.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР