Най-важната карта получи като първи подарък новият строителен министър Андрей

...
Най-важната карта получи като първи подарък новият строителен министър Андрей
Коментари Харесай

Особен дар за строителния министър. Най-важната карта

Най-важната карта получи като първи подарък новият строителен министър Андрей Цеков. Неговият предходник Иван Шишков му подари карта с автомагистралите и съобщи, че е поръчал доклад до каква степен е стигнала работата по пътищата. 

„ Търпимостта е вярното решение за построените с нарушавания пътища. Добре е да съставим всички документи, които да ни дадат убеденост, че те са годни за употреба “, сподели Андрей Цеков, който на гала в Министерство на регионалното развитие одобри поста от Шишков.
-->
„ Регионалната политика стои в основата на целия стопански напредък на страната. Политическото говорене би трябвало да е малко, а технократското би трябвало да доминира. Възнамерявам да продължа линията на работа на своя предходник по търсене на решенията, които потребни за обществото “, сподели още министър Цеков. Той изрази своята задоволеност от взаимната си работа с арх. Шишков и подсети, че е имал опцията да работи с него в Народното събрание.

Регионалният министър изясни, че в първата седмица фокус за него ще бъде да се запознае с доклада за работа на министерството в мандата на служебното държавно управление и с най-належащите за разрешаване проблеми.

Арх. Иван Шишков уточни, че от новия районен министър може
да се чака летящ старт. За задачата той му оставя карта с автомагистралите и информация за напредъка на обектите, с цел да не се губи темп. Той осведоми, че е упълномощил на Агенция „ Пътна инфраструктура “ да направи прецизен отчет за положението на пътищата, с цел да може въз основа на него да се вземат управнически решения.

„ Оставям работа. Очаквайте последователност, в това число от сътрудниците “, обърна се Иван Шишков към новия районен министър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg