Най-успешният руски арендби изпълнител Тимати, който ще зарадва родните фенове

...
Най-успешният руски арендби изпълнител Тимати, който ще зарадва родните фенове
Коментари Харесай

Тимати е най-желаният татуист в цяла Русия

Най-успешният съветски арендби реализатор Тимати, който ще зарадва родните почитатели с концерт на 28 юли в Слънчев бряг, от няколко месеца има нова пристрастеност. Едва неотдавна обаче звездата разгласи своето следващо въодушевление: да покаже и усъвършенства гения си на добър татуист. Като извънредно огромен обожател на перманентните рисунки, покриващи над 50% от тялото му, скандалният рапър разкри желанието си да изучи тънкостите на изкусното майсторство с иглата.
Неведнъж Тимати е споделял с почитателите си в обществените мрежи моменти от обичаното си тату студиото, в което обича постоянно да се подвизава. Изпълнителят на "Ключи от парадайса " в никакъв случай не е крил огромната си фикс идея към татуировките и даже е признавал, че с помощта на тях не е ходил в казармата. Заради многото си татуси е разгласен от здравната комисия за неуравновесен и не е бил позволен към наложителна военна работа.
Първата си татуировка Тимати прави още когато е на 13 години. Тя е във формата на огнен змей, като съгласно китайския календар това е годината на раждането му. Друг безценен татус за рапъра е надписът на корема му: "Най-силните оцеляват! " Освен че е закон на джунглата, това надлежно е и мотото на музиканта. Има и доста изрисувани знаци по тялото си, които Тимати има вяра, че го защищават. Звездите, направени след присъединяване му в известен риалити формат при започване на неговата кариера, били мощен щит против уроки.
Билети за концерта на звездата на Cacao Beach се продават в мрежата на Eventim по 50 лева, като на място в деня на събитието ще костват 70 лева, прецизираха от екипа на уредника на проявата Moko Solution.

Повече информация: https://goo.gl/YXTV8J

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР