Най-успешният директор в съвременната история Сашо Везенков изрази задоволството си

...
Най-успешният директор в съвременната история Сашо Везенков изрази задоволството си
Коментари Харесай

Везенков-старши: Сашо имаше няколко реални оферти, но Олимпиакос е точният клуб за него

Най-успешният шеф в актуалната история Сашо Везенков изрази задоволството си от удължаването на договора на неговия наследник Александър с Олимпиакос. Името на 24-годишното крило бе свързвано и с други клубове - Панатинайкос, Ефес и съветски тимове, само че в извънредно сметка подписа с " червено-белите " за още 2 сезона. Александър везенков играе стана част от състава на гръцкия гранд през 2018 година.

" Действително Сашо имаше няколко оферти. Реални, а не просто диалози. Не мога да кажа от кои клубове, само че в последна сметка значимото е, че той реши да остане в Олимпиакос. Лично съгласно мен това е верният ход за него. Смятам, че Олимпиакос е точното място за развиването му. На него доста му харесва ситуацията в тима, както и несъмнено гръцкият баскетбол. Нека не забравяме, че това е едно от най-силните шампионати в Европа, въпреки все още да няма изясненост дали тимът ще взе участие в локалния шампионат, или единствено в Евролигата.

При всички положения в този момент е времето на Сашо да покаже на какво е кадърен. След месец става на 25 години, това е златна възраст за всеки състезател. Вярвам, че той ще показва най-хубавото, на което е кадърен. Още повече, че треньорът Барцокас към този момент няколко пъти сподели, че държи на него и ще му гласоподава доверие. Това обаче не значи, че някой ще му подари нещо. Напротив - би трябвало да се бори за минутите си на паркета.

Атмосферата в клуба е доста добра. Той може да се учи от хора като Спанулис, Папаниколау и Принтезис - това са все потвърдени имена. По-важното обаче е, че са страхотни момчета ", сподели пред " Тема Спорт " Везенков-старши.

Олимпиакос стартира новия сезон в Евролигата с домакинство на Жалгирис на 1 октомври. Везенков ще се конкурира за титулярно място с Йоргос Принтезис и новопривлечения Ливио Жан-Шарл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР