Най-търсените модели леки автомобили на Мерцедес в България са кросоувърите

...
Най-търсените модели леки автомобили на Мерцедес в България са кросоувърите
Коментари Харесай

Кросоувърите и S-класата са най-продаваните модели на "Мерцедес" в България

Най-търсените модели леки коли на " Мерцедес " в България са кросоувърите GLC и GLE купе, следвани от новата S-класа, заяви основният изпълнителен шеф на дилъра на марката " Силвър Стар " Ролф-Юрген Заерле. Компания означи през вчерашния ден една година от старта на активността си в България.

" Сълвър Стар " стартира да оперира като общоприет дистрибутор на " Даймлер " за продажбите и следпродажбеното обслужване на марките " Мерцедес ", " Сетра " и " Фузо ", като пое бизнеса от " Балкан остарял ". Компанията е доставила първите потребителски коли през юли предходната година. До края на 2017 година " Силвър Стар " е продала 800 бройки от всички транспортни средства от трите марки, а осъщественият оборот е близо 170 милиона лв., посочи Заерле.

" Мерцедес " CLS

" За една година успяхме да структурираме всичките си дивизии и да установим процесите на работа. Резултатите демонстрират, че се движим във вярната посока и все още разполагаме с всички запаси да продължим да ускоряваме ", разяснява Ролф-Юрген Заерле.

Като основни модели на " Мерцедес ", които следва да дебютират тази година той уточни новите потомство на CLS, А-класата и G-класата, както и първият автомобил с четири порти на тунинг поделението AMG. Очаквате се също новото потомство на вана " Спринтер " и камионът " Актрос ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР