Най-странният жребий в най-странния сезон в Шампионската лига определи четвъртфиналните

...
Най-странният жребий в най-странния сезон в Шампионската лига определи четвъртфиналните
Коментари Харесай

Жребият реши: Роналдо може да се завърне в Мадрид

Най-странният чоп в най-странния сезон в Шампионската лига дефинира четвъртфиналните двойки в най-силния европейски клубен шампионат.

" Манчестър Сити " / " Реал " Мадрид против " Ювентус " / " Олимпик " Лион

" Лайпциг " против " Атлетико " Мадрид

" Барселона " / " Наполи " против " Байерн " Мюнхен/ " Челси "

" Аталанта " против " Пари Сен Жермен "

Преди тегленето на двойките, което се състоя без представители на клубовете, както е традицията, с цел да могат да се спазят всички ограничения за ограничаване на разпространяването на ковид, бяха ясни половината от четвъртфиналистите - " Пари Сен Жермен ", " Лайпциг ", " Аталанта " и " Атлетико " Мадрид. Те съумяха да изиграят по два мача в осминафиналите и да отстранят надлежно " Борусия " Дортмунд, " Тотнъм ", " Валенсия " и миналогодишния първенец " Ливърпул ".

Останалите четвъртфиналисти ще бъдат избрани, откакто се изиграят реваншите " Манчестър Сити " - " Реал " Мадрид (2:1 в първия мач), " Байерн " - " Челси " (3:0 в първия мач), " Ювентус " - " Олимпик " Лион (0:1 в първия мач) и " Барселона " - " Наполи " (1:1 в първия мач). Те ще се проведат на плануваните за това игрища в Англия, Германия, Италия и Испания на 7 и 8 август.
Официално: Лисабон приема финалната осмица в Шампионската лига Останалите четири реванша от осминафиналите ще бъдат на 7 и 8 август
На 12 август всички четвъртфиналисти ще бъдат " изолирани " в Португалия. В столицата Лисабон ще се изиграят всички останали мачове до края на сезон 2019/2020.

Промяната беше наложена поради пандемията от ковид. Разпространението на болестта спря шампионата през февруари 2020 година Заради COVID-19 оставащите мачове ще се играят без аудитория. Победителят и участник в идната фаза ще се взема решение след единствено един мач, а не както до в този момент - в два, при разменено домакинство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР