Най-страхотните места в света за посещение през 2018 г. разкри

...
Най-страхотните места в света за посещение през 2018 г. разкри
Коментари Харесай

Най-страхотните места за посещение през 2018 г., според Time

Най-страхотните места в света за посещаване през 2018 година разкри списание Time.
В новия брой са изброени 100 дестинации, за които изданието счита, че постановат водещи трендове в промишлеността и оферират на посетителите неизмеримо прекарване.
За да бъде основана класацията, от Time са се допитали до специалисти от целия свят, събирайки номинации в разнообразни категории, да вземем за пример музеи, паркове, заведения за хранене и хотели.
След това всяка от тях е оценена въз основа на няколко основни фактора, в това число качество, автентичност, нововъведения, резистентност и въздействие.
Резултатът е толкоз разнороден лист, колкото е светът, който отразява. Той обгръща шест континента и 48 страни, показва Daily Mail.

Едно от попълненията в класацията е Morgan's Inspiration Island в Сан Антонио, Тексас - първият воден парк в света, издигнат за хора с увреждания.
Експертите са впечатлени от водонепроницаемите инвалидни колички, които се зареждат от сбит въздух, както и от водните площи, настроени на друга температура, тъй че да бъдат задоволени потребностите на другите гости.



В класацията намира място и Sunder Nursery в Ню Делхи - първият арборетум (част от ботаническа градина или друга повърхност, където се отглеждат с научна или учебно-опитна цел локални и чуждоземни скъпи дървесни типове и шубраци, бел. ред.) в града.



Евентуалната цел на столицата на Индия е да я свърже със прилежащ зоопарк и цитадела, с цел да създадете голямо светилище на зеленината.
Giraffe Manor в Найроби - хотел, който служи като леговище за застрашени жирафи, е друга дестинация от листата.



Кенийската дестинация разрешава на гостите да се доближават до създанията, които обикалят площадката и даже вмъкват главите си в главната столова по време на хранене.
Conrad Maldives Rangali Island е различен курорт, който влиза в класацията. Хотелът разполага с първия транспарантен, подводен ресторант в света и скоро ще се похвали с подводна резиденция.

Друга дестинация е Central Idaho Dark Sky Reserve, който е разгласен за най-хубавото място за наблюдаване на звездите.
В листата е и Elbphilharmonie в Хамбург - концертна зала с звучност от " последващо потомство ".
В класацията има три австралийски дестинации - Jackalope (лозе), The Collectionist (бутиков хотел) и Tribe (споделено работно пространство).

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР