Най-старият японски затвор ще бъде основно реконструиран и през 2021

...
Най-старият японски затвор ще бъде основно реконструиран и през 2021
Коментари Харесай

Преобразяват най-стария затвор в Япония в луксозен хотел

Най-старият японски затвор ще бъде главно реконструиран и през 2021 година ще се трансформира в първокласен хотел , оповестява уеб сайтът " Нюз ъв Джапан ".

Новата облага ще бъде включена към интернационална верига обичайни японски хотели " Хошино ризортс ". На историческия затвор в град Нара ще бъде направена реорганизация на стойност 136 милиона $, като постройката ще бъде с нараснала резистентност на трусове.
Is your heart arrested by historic? Japan’s Nara Prison, a historic red-brick structure built in 1908 is being renovated into a hotel. It’s sure to be an interesting night's rest.
— Japan Embassy Canada (@JapaninCanada) От петте корпуса на пандиза , в четири ще бъдат оборудвани хотелски стаи. Килиите с високи тавани ще бъдат преобразени в първокласни стаи за бъдещите клиенти, а складовете и офисите на защитата - в общи пространства.
A Juvenile Prison in Nara to Be Turned Into Japan’s First Prison Hotel?
— Japan Info (@Japan_Info_) Цените за нощувка ще варират сред 450 и 727 $ по прилика с ценоразписа на другите хотели от веригата.

Затворът в град Нара се е употребявал до 2017 година за изтърпяване на санкции на малолетни. Той има историческа стойност като архитектурна забележителност от епохата Мейджи .
Lock yourself up and throw away the key at this real juvenile prison in!
— All About Japan (@AllAbout_Japan)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР