Най-славният европейски футболен клуб Реал Мадрид и лидерът в света

...
Най-славният европейски футболен клуб Реал Мадрид и лидерът в света
Коментари Харесай

Реал Мадрид и Nivea Men си стиснаха ръцете за дългогодишно сътрудничество

Най-славният европейски футболен клуб Реал Мадрид и водачът в света на мъжката козметика и грижа Nivea Men публично показаха новия си контракт за партньорство. С него двете страни не престават съдействието си за още пет години - до 2022 година. Лично президентът на кралския клуб Флорентино Перес разгласи новото съглашение за взаимна работа на специфична конференция през днешния ден на " Сантиаго Бернабеу ", на която участва и представител на Sportal.bg.

" Nivea Men е историческа марка и сме извънредно признателни, че ни оказва помощ да развиваме пристрастеността към Реал Мадрид. Благодарим им за доверието ", съобщи босът на " лос бланкос " пред представители на медии от десетки страни по света.

" Nivea Men е потвърдена марка и оказва помощ на мъже от над 70 страни по света да бъдат готови. Ние имаме вяра, че когато е квалифициран, човек е кадърен да реализира велики неща освен в спорта ", показа изплнителният шеф на Beiersdorf AG Щефан Хайденрайх.

По време на формалното показване на контракта присъстващите видяха забавно видео от снимането на рекламата на Nivea Men в съблекалнята на Реал Мадрид. Серхио Рамос, Марсело, Иско и Лукас Васкес споделиха усещанията си от продуктите на козметичния колос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР